Φύγαμε για ένα υπέροχο 2ήμερο!!
ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ!! 11 – 12/5
ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΒΟΛΟΣ!

-Ενήλικες: 85€
-Παιδιά έως 2 ετών με δύο ενήλικες ΔΩΡΕΑΝ
-Παιδιά 3-10 ετών μόνο 60€

Πρόγραμμα:
Tο Σάββατο 11/5 αναχωρούμε από το κέντρο της Αθήνας στις 7:30, αρχές της τρίτης Σεπτέμβριου στην ομόνοια απέναντι από το hondos center. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, άφιξη στη ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ για να απολαύσουμε το καφέ μας η το μεσημεριανό δείπνο προαιρετικά από την υπέροχη θέα από το «μπαλκόνι του Πήλιου».
Το τιμητικό αυτό σχόλιο χρησιμοποίησε ο ελευθέριος Βενιζέλος το 1934 για την ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ. Το ιστορικό αυτό χωριό, είναι ένας μοναδικός διατηρητέος οικισμός και ένα ολοκληρωμένο τουριστικό θέρετρο από τα παλαιότερα της χώρας. Το διάσημο κεφαλοχώρι κατάφερε να διατηρήσει αναλλοίωτα τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά του στοιχεία και σήμερα αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, με τα όμορφα αρχοντικά, τα λιθόχτιστα σπίτια και καλντερίμια, τις περίτεχνες βρύσες και τα πέτρινα γεφύρια. Πανύψηλα πλατάνια και λουλούδια στολίζουν κάθε γωνιά του οικισμού. Στην είσοδό της, η πλακόστρωτη πλατεία Μπράνη με την όμορφη ρεματιά από πάνω της, την περίτεχνη κρήνη του Αθάνατου Νερού και το πετρόχτιστο εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη του Προδρόμου είναι το σημείο συνάντησης ντόπιων και επισκεπτών, γεμάτη ταβέρνες και καφέ αλλά και μικρά καταστήματα με είδη λαϊκής τέχνης! Το απογευματάκι αναχωρούμε για την γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ!
Ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου αλλά και ολόκληρης της χώρας, η Πορταριά συνδυάζει την ατμόσφαιρα του αυθεντικού πηλιορείτικου οικισμού και την αξεπέραστη θέα στην πόλη του Βόλου και του Παγασητικού με την έντονη τουριστική ανάπτυξη. Οι επισκέπτες της την επιλέγουν για διακοπές όλους τους μήνες του χρόνου, με περίοδο αιχμής το χειμώνα. Η γραφικότητά της, η φυσική ομορφιά και η κοντινή απόσταση τόσο από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου όσο και από τη θάλασσα την καθιστούν ιδανικό προορισμό και ορμητήριο για εξορμήσεις σε όλο το Πήλιο. Δέντρα και λουλούδια στολίζουν τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πέτρινα παραδοσιακά σπίτια και τις πλατείες, ενώ σε ολόκληρο το χωριό υπάρχουν σπουδαία αρχοντικά, περίτεχνες λιθόχτιστες βρύσες, εκκλησιές και μνημεία. Ιδιαίτερα όμορφες και γραφικές είναι η πλατεία Μελίνας Μερκούρη, που είναι και η κεντρική του χωριού, περιτριγυρισμένη από ταβέρνες και καφέ, η πλατεία Αδάμενας από όπου και ξεκινάει το μονοπάτι για την Πηγή Μάνας με τα αιωνόβια πλατάνια, αλλά και η πλατεία Ταξιαρχών με την υπέροχη θέα και το γραφικό πέτρινο εκκλησάκι. Σχετική παραμονή για βόλτα! Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στα ΧΑΝΙΑ, με την απίστευτη θεα!! Τα Χάνια είναι ένας μικρός οικισμός σε ένα από τα υψηλότερα σημεία του Πήλιου. Βρίσκονται χτισμένα σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, περικυκλωμένα από δάση οξιάς, ελάτων και καστανιάς.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Διανυκτέρευση!

Την Κυριακή 12/5 μετα το πρωινό μας αναχωρούμε για το Ανατολικό Πήλιο και επίσκεψη στη καταπράσινη ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά της, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο, στάση. Κατόπιν αναχώρηση για ΒΟΛΟ. χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη και προαιρετικό φαγητό στα περίφημα τσιπουράδικα. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από την πανέμορφη εκδρομή μας!
_______________________________________________________
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201575, 2114230496 (καθημερινές, 9:00-16:00 & μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείο μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια. (καθημερινές, 9:00-16:00)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
(ALPHA BANK) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR3901402600260002101062530
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR9101101550000015568039463
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΛΙΟ»), Προς αποφυγήν λάθους.

*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 40€ ανά άτομο, και εξόφληση 3 ημερες πριν την αναχώρησή μας! Για να είναι ΕΓΚΥΡΗ η κράτηση θα πρέπει να σταλεί στο email: nasostours@hotmail.com την απόδειξη κατάθεσης και την σύμβαση του ταξιδιού υπογεγραμμένη ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

(2 ήμερες πριν την αναχώρηση θα ενημερωθείτε με μήνυμα στο κινητό με τις πληροφορίες της αναχώρησης)
*10 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!

_____________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-Διαμονή στο υπέροχο ξενοδοχείο «Chania Hotel» 3* ME ΠΡΩΙΝΟ!
(Δείτε το εδώ: http://www.pelionhotels.gr/home.php?type=hotel&lang=el)
-ΦΠΑ
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Φαγητό, είσοδοι σε χώρους ενδιαφέροντος, και ότι δεν αναφέρεται μέσα στο πρόγραμμα.
Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) 3€ το δωμάτιο την βραδιά

Author