Λίγα λόγια για εμάς

Προσπαθώντας να καλύψουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών φίλων εκδρομέων, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο τουριστικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, με επιλεγμένους συνεργάτες και προσωπικό.

Γνωρίστε μας και εμπιστευτείτε μας γιατί ένα ταξίδι ξεκινάει πολύ πριν την επιβίβαση σας στα πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν που θα σας οδηγήσουν στους μαγικούς κόσμους της επιλογή σας. Οι πόλεις που επισκεπτόμαστε καθώς και τα ξενοδοχεία, καθορίζονται με γνώμονα τη μεγιστοποίηση της απόλαυσής σας. Η 34ετής πείρα μας, η συνέπεια και η ειλικρίνεια μας εγγυώνται την ποιότητα των εκδρομών μας και θέτουν ως προτεραιότητα το ταξίδι που θα διαλέξετε να σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο σεβασμός στον πελάτη αποτελεί για εμάς απαράβατο κανόνα και σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος μιας όμορφης εκδρομής. Άλλωστε ο απολυτά ικανοποιημένος φίλος ταξιδιώτης, αποτελεί την καλύτερη προβολή του γραφείου μας. Πιστεύοντας ότι με αυτήν την μικρή ενημέρωση κάνουμε το πρώτο βήμα για να σας κάνουμε φίλους μας, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία είτε επισκεπτόμενοι το φιλικό περιβάλλον του γραφείου μας είτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Δείξτε μας απολυτή εμπιστοσύνη, ετοιμάστε τις αποσκευές σας, χαμογελάστε και καλό σας ταξίδι!

” Κάποιος που ζει βλέπει πολλά, κάποιος που ταξιδεύει βλέπει περισσότερα.”

Αραβική παροιμία.