Φύγαμε για ένα απίστευτο 3ήμερο ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!! ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΛΟΒΑΣ – ΚΟΡΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ – ΠΥΛΟΣ – ΛΙΜΕΝΙ – ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ!!!! 22 – 24/6

-Ενήλικες: 150€
-Παιδιά εως 10 ετών μόνο 125€

Πρόγραμμα:

1η ημέρα, Σάββατο 22/6:
Αναχωρούμε από το κέντρο της Αθήνας στις 6:30, αρχές της τρίτης Σεπτέμβριου στην ομόνοια απέναντι από το hondos center.. Με την απαραίτητη ενδιάμεση στάση, πρώτος μας προορισμός το παραθαλάσσιο Λιμένι Λακωνίας, γραφικό και πανέμορφο, με αναλλοίωτο το χαρακτήρα μιας άλλης εποχής, το Λιμένι, το ξεχωριστό αυτό παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Παραμονή για καφέ και μπάνιο. Ακολούθως, αναχωρουμε για την πανέμορφη παραλία της Στούπας, όπου θα υπάρξει χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Ακολουθεί σύντομη στάση στην Καρδαμύλη, η Καρδαμύλη έχει πλούσια ιστορία που κρατάει από τα χρόνια του Ομήρου ο οποίος αναφέρει πως ήταν μία από τις πόλεις που έδωσε ο Αγαμέμνονας στον Αχιλλέα προκειμένου να επιστρέψει στη πολιορκία της Τροίας, ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην επανάσταση του 1821. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με τη γραφική, παραθαλάσσια κωμόπολη και τέλος, αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Καλαμάτα, όπου και θα φθάσουμε το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και βόλτα στην ταχέως αναπτυσσόμενη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας με την όμορφη παραλιακή. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Κυριακή 23/6:
Μετά το πρωινό μας αφήνουμε την Καλαμάτα, και φεύγουμε για τη Φοινικούντα. Παραμονή στην υπέροχη παραλία της για 2 ωρες περίπου! Επόμενος προορισμός μας η Μεθώνη! Η Μεθώνη είναι μία πανέμορφη γραφική κωμόπολη στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Πελοποννήσου και του νομού Μεσσηνίας στην οποία δεσπόζει το καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό κάστρο με τα ψηλά τείχη και τον περίφημο οκταγωνικό Μπούρτζι χτισμένο στην άκρη της χερσονήσου της Μεθώνης. Παραμονή για βόλτα, καφεδάκι για περίπου 1μιση ώρα! Αφήνουμε την όμορφη Μεθώνη και αναχωρούμε για την Κορώνη! Η Κορώνη είναι μία από τις ομορφότερες πολιτείες της παραλιακής Μεσσηνίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου οπού δεσπόζει το βενετσιάνικο κάστρο. Κατεβαίνοντας στο λιμάνι, τα ουζερί με τα κρεμασμένα χταπόδια στη σειρά θα σας ανοίξουν την όρεξη. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η ήμερα, Δευτέρα 24/6:
Μετα το πρωινο μας αναχωρούμε και πρώτος μας προορισμός η παραλία της ΓΙΑΛΟΒΑΣ. Εδώ θα παραμείνουμε για μπάνιο περίπου 3 ώρες. Αφήνουμε την όμορφη παραλία και αναχωρούμε για την όμορφη Πύλο! Η πανέμορφη Πύλος είναι μία μικρή κωμόπολη στις δυτικές ακτές του νομού Μεσσηνίας και είναι χτισμένη στον όρμο του Ναβαρίνου (ή κόλπος Πύλου), απέναντι από το νησάκι της Σφακτηρίας. Αναχώρηση για Αθήνα με την απαραίτητη ενδιάμεση στάση, και επιστροφή το βραδάκι, μετά από ένα υπέροχο 3ήμερο!
__________________________________________________________

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201575, 2114230496 (καθημερινές, 9:00-16:00 & μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείο μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια. (καθημερινές, 9:00-16:00)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
(ALPHA BANK) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR3901402600260002101062530
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR9101101550000015568039463
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ»), Προς αποφυγήν λάθους.
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 80€ ανά άτομο, και εξόφληση 3 ημερες πριν την αναχώρησή μας! Για να είναι ΕΓΚΥΡΗ η κράτηση θα πρέπει να σταλεί στο email: nasostours@hotmail.com την απόδειξη κατάθεσης και την σύμβαση του ταξιδιού υπογεγραμμένη ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

(2 ήμερες πριν την αναχώρηση θα ενημερωθείτε με μήνυμα στο κινητό με τις πληροφορίες της αναχώρησης)
*10 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!
_____________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-το ξενοδοχείο «HOTEL GALAXY» 3* ME ΠΡΩΙΝΟ σε μπουφέ!
(Δείτε το εδώ:http://www.hotel-galaxy.gr/new/)
-Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Φαγητό, είσοδοι σε χώρους ενδιαφέροντος, και ότι δεν αναφέρεται μέσα στο πρόγραμμα.

Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) 3€ το δωμάτιο την βραδιά

Author