Η εκδρομή που μας ζητήσατε ΗΡΘΕ!!! 22 – 24/6
Φύγαμε για το ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ – ΑΡΙΔΑΙΑ!!!

-Ενήλικες: 150€
-Παιδιά εως 10 ετών μόνο 125€

Πρόγραμμα:

1 ημέρα Σάββατο 22/6:
Αναχώρηση στις 6:30 από το κέντρο της Αθήνας, αρχές της τρίτης Σεπτέμβριου στην ομόνοια απέναντι από το hondos center και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στα υπέροχα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ή όπως ονομαζόταν παλαιότερα “Θερμοπόταμος”! Σε μόνιμη θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση, το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, ποσιοθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση. Εκεί θα απολαύσουμε το μπάνιο μας σε λουτήρες δύο ειδών, τους μικρούς, των 3-4 ατόμων που ονομάζονται και “μπανιέρες” και μεγάλους των 20 ατόμων που ονομάζονται “πισίνες”. Η χρήση του νερού ως ποσίμου είναι ελεύθερη! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Αριδαία στο κέντρο της πόλης (LIDRA HOTEL). Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας (όλα με υδρομασάζ!!!). διανυκτέρευση!

2 ημέρα Κυριακή 23/6:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες. Η Έδεσσα δεν θα μπορούσε να λέγεται πόλη των νερών χωρίς τους περίφημους Καταρράκτες τους μεγαλύτερους σε όλα τα Βαλκάνια. Οι καταρράκτες Έδεσσας βρίσκονται στην άκρη βράχου σε ένα μοναδικό γεωπάρκο σμιλεμένο από το νερό που λέγεται ‘φρύδι της πόλης’ με 11 καταρράκτες. Οι δύο είναι μεγάλοι, ορατοί, επισκέψιμοι και προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα της δύναμης της φύσης δημιουργώντας τον μύθο της υδάτινης πολιτείας.
Αργότερα θα αναχωρήσουμε για να περπατήσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χλμ. νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αραπίτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για τη μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Στη σκιά του αναπαύεται το απέραντο πράσινο του φυσικού χλοοτάπητα που συνυπάρχει το άγριο αυτοφυές πυξάρι, τη φλαμουριά, τη βελανιδιά και το άφθονο νερό σε μία σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων. Γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή βόλτα, και απογευματινή επίσκεψη για δεύτερη απόλαυση στα ιαματικά και πανέμορφα Λουτρά Πόζαρ! Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3 ημέρα Δευτέρα 24/6:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ. Οι Νέοι Πόροι είναι η νοτιότερη ακτή της Πιερίας, δίπλα στον παραδοσιακό οικισμό των Παλαιών Πόρων και τον απέραντο και γραφικό υδροβιότοπο, στο βόρειο τμήμα του Δέλτα του Πηνειού. Παραλία πάρα πολύ καλά οργανωμένη, ιδανική για οικογενειακές διακοπές. Ιδανική για θαλάσσια σπορ. Πολύ κοντά στην παραλία θα βρείτε καφέ, ταβέρνες και οτιδήποτε άλλο μαγαζί μπορεί να θελήσετε Επιβίβαση στο πούλμαν μας, και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στην Αθήνα μας το βραδάκι, γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες από ένα υπέροχο 3ήμερο!!!
_______________________________________________________

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201575, 2114230496 (καθημερινές, 9:00-16:00 & μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείο μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια. (καθημερινές, 9:00-16:00)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
(ALPHA BANK) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR3901402600260002101062530
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR9101101550000015568039463
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΖΑΡ»), Προς αποφυγήν λάθους.
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 80€ ανά άτομο, και εξόφληση 3 ημερες πριν την αναχώρησή μας! Για να είναι ΕΓΚΥΡΗ η κράτηση θα πρέπει να σταλεί στο email: nasostours@hotmail.com την απόδειξη κατάθεσης και την σύμβαση του ταξιδιού υπογεγραμμένη ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

(2 ήμερες πριν την αναχώρηση θα ενημερωθείτε με μήνυμα στο κινητό με τις πληροφορίες της αναχώρησης)
*10 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!
_______________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Όλες τις μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
-2 διαν/σεις ΜΕ πρωινό στο πολυτελές ξενοδοχείο LIDRA HOTEL, δίπλα στην πλατεία της Αριδαίας (δείτε το εδώ: www.lidrahotel.gr ). Όλα τα δωμάτια συμπεριλαμβάνουν υδρομασάζ!
-Συνοδό του γραφείου
-ΦΠΑ
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Φαγητό, είσοδοι σε χώρους ενδιαφέροντος, και ότι δεν αναφέρεται μέσα στο πρόγραμμα.                                                                                              –Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) 3€ το δωμάτιο την βραδιά

Author