Μονοήμερη εκδρομή ΝΑΥΠΛΙΟ – ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ!!! 28/4 ΜΟΝΟ 18€ το άτομο!

-ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ 13€
Πρόγραμμα:
Την Κυριακή 28/4, μαζευόμαστε στο κέντρο της Αθήνας στις 8:15. Αναχωρούμε για το υπέροχο Ναύπλιο! Μετάβαση με το πούλμαν στο Κάστρο Παλαμηδίου.
Το κάστρο που κατασκευάστηκε το 1687, ορθώνεται περήφανο στον ομώνυμο λόφο 216 μέτρων, είναι βενετσιάνικης οχυρωματικής αρχιτεκτονικής με 8 προμαχώνες, που ακολουθεί τη φυσική γραμμή του λόφου και «δένει» αρμονικά πάνω του. Η ονομασία δόθηκε από τον μυθικό τοπικό ήρωα του Τρωικού πολέμου, Παλαμήδη, «γιο του Ναυπλίου». Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθούμε στο εσωτερικό του, με εικόνες που μας μεταφέρουν σε μία άλλη, μεγαλοπρεπή εποχή.
Κατόπιν κατηφορίζουμε προς την πόλη του Ναυπλίου (όποιος θελήσει μπορεί να κατέβει από τα ξακουστά 999 σκαλιά του κάστρου).
Ένας τόπος ξεχωριστός, μυστικιστικός, ευλογημένος, γεμάτος φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, που αιώνες τώρα, συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει κάθε επισκέπτη, που χωρίς να το αντιλαμβάνεται, μυείται στο Κάλλος, την Αρμονία, αλλά και στο Όνειρο που μπροστά του γίνεται πραγματικότητα. Ο τόπος του είναι αυθεντικός και αυτή είναι η μαγεία της αναζήτησης, του κάθε οδοιπόρου που θα επισκεφθεί το Ναύπλιο.
Ο γιος του Ποσειδώνα, ο Ναύπλιος, το έχτισε δίνοντας το όνομά του και η μνήμη αυτή ήταν ο πρώτος κρίκος στη μεγάλη πολιτιστική αλυσίδα της Ιστορίας του, που δεν φτάνουν τα 999 σκαλοπάτια του Κάστρου του Παλαμηδίου για να την μετρήσουν.
Η «Νάπολη της Ανατολής» όπως το ονόμασαν οι Ενετοί θαλασσοκράτες, άπλωσε τις ρίζες της, με σεβασμό στην ιστορικότητά του και το σημερινό Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος το 1828, με την άφιξη του Καποδίστρια, εξακολουθεί να κοσμείται με όλα τα παραδοσιακά του στοιχεία, ανέγγιχτα από το χρόνο.
Το σημείο αναφοράς της πόλης, το Μπούρτζι, συνεχίζει να κρατά ζωντανούς τους θρύλους, πολυφωτισμένη παρουσία στον Αργολικό Κόλπο, χτισμένο πάνω στο μικρό νησάκι των Αγίων Θεοδώρων.
Χειμώνα-καλοκαίρι, το σεργιάνι στα γραφικά δρομάκια του Ψαρομαχαλά, στην Πλατεία Συντάγματος που δείχνει ανέγγιχτη από τα χρόνια, αλλά και οι βόλτες στις κοντινές ακρογιαλιές του και τις περίφημες αμμουδιές που αποτελούν μόνιμη απόλαυση για όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις. Εκεί έχουμε ελεύθερο χρόνο για,βόλτα, και καφεδάκι με θέα το υπέροχο και περήφανο φρούριο ΜΠΟΥΡΤΖΙ!
Αναχώρηση κατά τις 5 με γεμάτες μπαταρίες για την υπόλοιπη εβδομάδα, και φυσικά μέχρι την επόμενη όμορφη απόδραση μας!_______________________________________________________
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201575, 2114230496 (μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείο μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια. (καθημερινές, 9:00-16:00)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR8401721260005126064316861
(ALPHA BANK) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3901402600260002101062530                                                              (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR9101101550000015568039463
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ»), Προς αποφυγήν λάθους.
*Τα ημερήσια εξοφλούνται με την κράτηση!
*5 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!
_____________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
– Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
-ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-φαγητό, ποτά, και ότι αναφέρεται ώς προαιρετικό!

 

Author