Φύγαμε για ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!!! Κυριακή 1/10
ΜΟΝΟ ΜΕ 22€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!
-Παιδιά έως 10 ετών MONO 17€
Πρόγραμμα:
Tην Κυριακή 1/10 συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας στις 8:00. Αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για το μαγικό ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ!! Ένα πραγματικά μοναδικό μέρος, με επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που μας ταξιδεύει με τη μορφολογία, την ιδιαίτερη ομορφιά και ατμόσφαιρά του, αλλά και μας θυμίζει τη δύναμη της θαυματουργής μας Γής! Εκεί θα περιηγηθούμε στο χώρο, με πλήρη ξενάγηση! (Τιμές εισιτηρίων στο κάτω μέρος αναλυτικά!).
Κατόπιν αναχωρούμε για τα Καλάβρυτα, τα οποία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, πανέμορφος κάθε εποχή του χρόνου, που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Επισκεφθείτε την πανέμορφη αυτή κωμόπολη στους πρόποδες του Χελμού, εδώ θα συναντήσετε ένα ονειρικό σκηνικό με λιθόκτιστα σπίτια, μικρές πλατείες, χαριτωμένους πεζόδρομους, γραφικά καφέ και ταβέρνες δίπλα σε σκιερά πλατάνια.
Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, με γεμάτες μπαταρίες, γεμάτες φωτογραφικές μηχανές, και -είμαστε σίγουροι- όμορφα χαμόγελα από την εκδρομή μας!!!
_______________________________________________________
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201575, 2114230496 (καθημερινές, 9:00-17:00 & μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από τα γραφείo μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια. (καθημερινές, 9:00-16:00)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
(ALPHA BANK) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR3901402600260002101062530 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR9101101550000015568039463
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ»), Προς αποφυγήν λάθους.
*Τα ημερήσια εξοφλούνται με την κράτηση!
*5 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!
_____________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
– Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
-ΦΠΑ
ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό, Είσοδος στο σπήλαιο
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΛΙΜΝΩΝ:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ:
http://www.kastriacave.gr/