Φύγαμε για ένα φανταστικό 4ήμερο!!! 14 – 17/8
ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΣΥΒΟΤΑ, την Καραϊβική του Ιονίου!!

-Ενήλικες: 225€
-Παιδιά εως 10 ετών μόνο 195€

Πρόγραμμα:

1 ημέρα, Τετάρτη 14/8:
Αναχωρούμε στις 6.30 π.μ. από Ομόνοια με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό και όσοι επιθυμούν μετάβαση και γνωριμία με την πόλη, το νησάκι και το «ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ» του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο «BYZANTIO». Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2 ημέρα, Πέμπτη 15/8:
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τις πηγές του Αχέροντα ποταμού. Ο Αχέροντας έχει χαρακτηριστεί περιοχή ιδιαίτερου κάλλους. Τα Στενά, οι εκβολές του ποταμού αλλά και η ευρύτερη περιοχή ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων περιοχών Φύση 2000 (Natura 2000). χρόνος ελεύθερος για βολτα και καφε δίπλα στο ποτάμι του Αχέροντα και προαιρετικα να δοκιμάσετε – ιππασία –  ). Κατόπιν αναχωρούμε για την γραφική ΠΑΡΓΑ! Η νησιώτικη αρχιτεκτονική της, η θέση της μπροστά στη θάλασσα και τα γραφικά σοκάκια της θα σας θυμίσουν νησί. Η όμορφη πολιτεία, που απλώνεται αμφιθεατρικά στην πλαγιά του λόφου μπροστά και κάτω από το κάστρο, είναι πολύ δημοφιλής και όλο το καλοκαίρι πλημμυρίζει από κόσμο. Το κάστρο της Πάργας από ψηλά, επιβλέπει και στολίζει την Πάργα. Περπατώντας ανάμεσα στους θολωτούς διαδρόμους, στους προμαχώνες και  στις αίθουσες των πυροβόλων, θα ακούσετε την πολυτάραχη ιστορία του: χτίστηκε τον 14ο αιώνα από τους Νορμανδούς, αργότερα καταστράφηκε από τους Οθωμανούς, το 1572 ξαναχτίστηκε από τους Ενετούς και «ανακαινίστηκε» το 1814, όταν πέρασε στα χέρια του Αλή Πασά. Είναι ανοιχτό όλη μέρα και είναι από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής . εδώ θα έχουμε παραμονή για βόλτα στα γραφικά σοκάκια και φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια!
Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας! Διανυκτέρευση!

3 ημέρα, Παρασκευή 16/8:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Πάργα, επιβίβαση σε πλοιάριο το πρωί με πρώτη στάση στους Αντίπαξους για μπάνιο στην καταπληκτική παραλία Βουτούμη και επίσκεψη στις τρείς Μπλε Σπηλιές (Γαλάζιο, Υπαπαντής, Ορθόλιθος) όπου μπαίνουμε μέσα και όποιος θέλει κάνει μια βουτιά έξω από τις σπηλιές. Μετά τις μπλε σπηλιές πάμε στην Πρωτεύουσα του νησιού των Παξών (Γάιος), για μπάνιο, φαγητό, βόλτα). Αναχώρηση από Γάιο με άφιξη στην Πάργα. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3 ημέρα Σάββατο 17/8:
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα ΣΥΒΟΤΑ, την ΡΙΒΙΕΡΑ της ΗΠΕΙΡΟΥ! Πρώτη μας στάση τα ΣΥΒΟΤΑ, οπού θα ανακαλύψουμε έναν μικρό παράδεισο! Οι παραλίες είναι απλά φανταστικές και εξωτικές. Απίστευτα νερά, καταγάλανα, θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι είσαι στα φιόρδ! Θα μπορούσε κάνεις να χαρακτηρίσει έτσι τους γραφικούς κολπίσκους. Φιορδ του Ιονίου! Τα Σύβοτα, είναι ένα στολίδι της Ηπείρου, ένα παραθαλάσσιο χωριό, όπου το πράσινο συναντά το γαλάζιο του Ιονίου! Εδω θα έχουμε σχετική παραμονή για βόλτα και καφεδάκι στην με θεά το απέραντο γαλάζιο! Αναχώρηση για την Αθήνα μας και άφιξη νωρίς το βραδάκι, γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες από ένα υπέροχο 4ήμερο!!!
___________________________________________________________
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201575, 2114230496 (καθημερινές, 9:00-16:00 & μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείο μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια. (καθημερινές, 9:00-16:00)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
(ALPHA BANK) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR3901402600260002101062530
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR9101101550000015568039463
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ»), Προς αποφυγήν λάθους.
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 90€ ανά άτομο, και εξόφληση 3 ημερες πριν την αναχώρησή μας! Για να είναι ΕΓΚΥΡΗ η κράτηση θα πρέπει να σταλεί στο email: nasostours@hotmail.com την απόδειξη κατάθεσης και την σύμβαση του ταξιδιού υπογεγραμμένη ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

(2 ήμερες πριν την αναχώρηση θα ενημερωθείτε με μήνυμα στο κινητό με τις πληροφορίες της αναχώρησης)
*10 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!
__________________________________________________________

Η τιμή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-το πολυτελές ξενοδοχείο «HOTEL BYZANTIO» 3* ME ΠΡΩΙΝΟ σε μπουφέ!
(Δείτε το εδώ:https://www.byzantio-hotel.gr)
-Αρχηγός του γραφείου μας

-Εισιτήρια κρουαζιέρας

-ΦΠΑ
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.
-είσοδοί σε μουσεία
Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) 3€ το δωμάτιο την βραδιά

Author