Φύγαμε για ένα φανταστικό 3ήμερο!!! 27 – 29/10
ΛΕΥΚΑΔΑ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΝΥΔΡΙ!!!

-Ενήλικες: 145€
-Μονόκλινο +50€
-Παιδιά 2-10 ετών:  120€

Πρόγραμμα:

1η ήμερα Παρασκευή 27/10:
Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας στις 7:00 ακριβώς, για ΙΣΘΜΟ – ΚΟΡΙΝΘΟ – ΑΙΓΙΟ – ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην όμορφη πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑ, να περπατήσουμε στην παράλια της στα γραφικά της σοκάκια που θυμίζουν κάτι από την δική μας ΠΛΑΚΑ! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας (ΒΟΝΙΤΣΑ 3*, 10 μέτρα από την παραλία!). Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση!

2η ήμερα Σάββατο 28/10:
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τις πηγές του Αχέροντα ποταμού. Ο Αχέροντας έχει χαρακτηριστεί περιοχή ιδιαίτερου κάλλους. Τα Στενά, οι εκβολές του ποταμού αλλά και η ευρύτερη περιοχή ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων περιοχών Φύση 2000 (Natura 2000). χρόνος ελεύθερος για βολτα και καφε δίπλα στο ποτάμι του Αχέροντα και προαιρετικα να δοκιμάσετε – ιππασία –  ). Κατόπιν αναχωρούμε για την γραφική ΠΑΡΓΑ! Η νησιώτικη αρχιτεκτονική της, η θέση της μπροστά στη θάλασσα και τα γραφικά σοκάκια της θα σας θυμίσουν νησί. Η όμορφη πολιτεία, που απλώνεται αμφιθεατρικά στην πλαγιά του λόφου μπροστά και κάτω από το κάστρο, είναι πολύ δημοφιλής και όλο το καλοκαίρι πλημμυρίζει από κόσμο. Το κάστρο της Πάργας από ψηλά, επιβλέπει και στολίζει την Πάργα. Περπατώντας ανάμεσα στους θολωτούς διαδρόμους, στους προμαχώνες και  στις αίθουσες των πυροβόλων, θα ακούσετε την πολυτάραχη ιστορία του: χτίστηκε τον 14ο αιώνα από τους Νορμανδούς, αργότερα καταστράφηκε από τους Οθωμανούς, το 1572 ξαναχτίστηκε από τους Ενετούς και «ανακαινίστηκε» το 1814, όταν πέρασε στα χέρια του Αλή Πασά. Είναι ανοιχτό όλη μέρα και είναι από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής . εδώ θα έχουμε παραμονή για βόλτα στα γραφικά σοκάκια και φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια!
Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας! Διανυκτέρευση!

3η ήμερα Δευτέρα 29/10:
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το κοσμοπολίτικο ΝΥΔΡΙ όπου θα υπάρξει προαιρετικά η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια μίνι κρουαζιέρα στα καταπράσινα νησάκια ΜΑΔΟΥΡΙ και ΣΚΟΡΠΙΟ, αγαπημένους τόπους αναψυχής ποιητών όπως ο Βαλαωρίτης άλλα και μεγιστάνων όπως ο Ωνάσης. Αναχώρηση για την όμορφη πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με τα γραφικά δρομάκια παραμονή για βόλτα και καφεδάκι. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα υπέροχο 3ήμερο!
_______________________________________________________

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201575, 2114230496 (καθημερινές, 9:00-16:00 & μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείο μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια. (καθημερινές, 9:00-16:00)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
(ALPHA BANK) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR3901402600260002101062530
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR9101101550000015568039463
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ»), Προς αποφυγήν λάθους.
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 80€ ανά άτομο, και εξόφληση 3 ημερες πριν την αναχώρησή μας! Για να είναι ΕΓΚΥΡΗ η κράτηση θα πρέπει να σταλεί στο email: nasostours@hotmail.com την απόδειξη κατάθεσης και την σύμβαση του ταξιδιού υπογεγραμμένη ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

(2 ήμερες πριν την αναχώρηση θα ενημερωθείτε με μήνυμα στο κινητό με τις πληροφορίες της αναχώρησης)
*10 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!

_________________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-2 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 3* στη ΒΟΝΙΤΣΑ, δίπλα ακριβώς στην παραλία!
-2 πρωινά σε μπουφέ
-Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Φαγητό, είσοδοι σε χώρους ενδιαφέροντος, και ότι δεν αναφέρεται μέσα στο πρόγραμμα.

-ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ του ΑΡΘ. 53 Ν 4389/2016 1,5€ το δωμάτιο την βραδιά

Author