ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!! 22 – 29/8
Όπως κάθε χρόνο έρχεται η εκδρομή που μας ζήτησε ο περισσότερος κόσμος!!! Σε τιμή ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ!!!!!!

8 ΗΜΕΡΕΣ – 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!
Με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ εκδρομές σε όλη την Κρήτη ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, σε 4* πολυτελές ξενοδοχείο (OCEAN HEIGHTS VIEW HOTEL), με πρωινά ΚΑΙ βραδινά δείπνα σε πλούσιο μπούφε, με τα εισιτήρια του ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ καραβιού…. ΜΟΝΟ ΜΕ 385€ το άτομο!!!

***περιορισμένες θέσεις προλάβετε***
-Ενήλικες: 385€
-Παιδιά έως 3 ετών με δύο ενήλικες ΔΩΡΕΑΝ
-Παιδιά 4 – 10 ετών μόνο 350€

Πρόγραμμα:

Σάββατο 22/8
Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας το πρωί για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Αποβίβαση και επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο υπέροχο ξενοδοχείο μας στη περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου, τακτοποίηση,δείπνο σε πλούσιο μπουφε, διανυκτέρευση.

Κυριακή 23/8
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα πανέμορφα ΧΑΝΙΑ, ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη την νέα και την παλιά με τα γραφικά μαγαζάκια διπλά στην θάλασσα. Κατόπιν αναχώρηση για την λίμνη Κουρνά. Εδώ θα απολαύσουμε τον καφέ μας με θεά την υπεροχή λίμνη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, Ξεκούραση. Δείπνο σε πλούσιο μπουφε, διανυκτέρευση.

Δευτέρα 24/8
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του την λίμνη. Ένας παλιός μύθος λέει πως η λίμνη ήταν η αγαπημένη πισινά της θεάς Αθηνάς και της θεάς Αρτέμιδος. Κατόπιν αναχώρηση για το κέντρο της χερσονήσου για βόλτα και φαγητό και για όσους το επιθυμούν μπάνιο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, Ξεκούραση. Δείπνο σε πλούσιο μπουφε, διανυκτέρευση.

Τρίτη 25/8
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την ΦΑΙΣΤΟ. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Στην συνεχεία θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Σχετική παραμονή και εν συνεχεία αναχώρηση για τα ΜΑΤΑΛΑ. Θαυμάσιο θέρετρο στις ακτές του ΛΥΒΙΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, με τις παράξενες σπηλιές σε γρανιτένιους βράχους που όπως είναι γνωστό συνήθιζαν να κατασκηνώνουν χίπις από όλων τον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο διανυκτέρευση.

Τετάρτη 26/8
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της ΚΝΩΣΟΥ. Κατόπιν αναχώρηση για ΡΕΘΥΜΝΟ, με την αλματώδη τουριστική ανάπτυξη και την απέραντη αμμώδη παράλια χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο, διανυκτέρευση.

πέμπτη 27/8
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε το ΗΡΑΚΛΕΙΟ, σχετική παραμονή για γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας μεσημεριανό γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το πανέμορφο και μαγευτικό ΕΝΥΔΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Εδώ η εμπειρία και η εξερεύνηση του μεσογειακού θαλασσιού κόσμου αρχίζει. Εκατοντάδες ειδή και χιλιάδες οργανισμοί έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας για να σας αποκαλύψουν τη γοητεία της συμπεριφοράς τους, τα ποικίλα σχήματα και χρώματα του δικού τους κόσμου, της συνήθειες και της ανάγκες τους. μάθετε για αυτά και σκεφτείτε ποιο μπορεί να είναι το κοινό μας μέλλον. Κατόπιν αναχώρηση για το κέντρο της χερσονήσου για βραδινή βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας διανυκτέρευση.

Παρασκευή 28/8
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε την ΠΛΑΚΑ, το γραφικό ψαροχωρι που βρίσκεται απέναντι από την ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, σχετική παραμονή και όσοι το επιθυμούν επίσκεψη στο νησί. Εν συνεχεία αναχωρούμε για την Ελούντα, σχετική παραμονή για γεύμα κι μπάνιο. Κατόπιν αναχώρηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Σάββατο 29/8
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επιβιβαστούμε στο πλοίο. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την όμορφη Αθήνα μας, πιό γεμάτοι με πανέμορφες εικόνες από ποτέ!!!
________________________________________________________
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201575, 2106640330, 6980810558 (μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείo μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
5126-064316-861 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗ»), Προς αποφυγήν λάθους.
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 200€ ανά άτομο, και εξόφληση 7 ημερες πριν την αναχώρησή μας!
*12 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!
_____________________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Όλες τις μεταφορές μας με σύγχρονο, κλιματιζόμενο πούλμαν
-7 διαν/σεις σε Ξενοδοχείο 4* με πισίνα στην περιοχή της ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ το Ocean Heights View Hotel, (δείτε το εδώ: http://www.oceanishotelcrete.gr/gr) !
-7 πρωινά σε μπουφέ
-7 Βραδινα δειπνα σε μπουφε
-Εισιτήρια ημερήσιου «γρήγορου» καραβιού με τη MINOAN LINES.
-Έμπειρο αρχηγό του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδίου
-ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.
-ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ – αρχαιολογικούς χώρους.
-ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ