-Ενήλικες: 17€

-Παιδιά έως 12 ετών μόνο 10€

Την Κυριακή 1/9 αναχωρούμε ΑΚΡΙΒΩΣ στις 7:30 από το κέντρο της Αθήνας, και με ενδιάμεση στάση μέσα από μία όμορφη διαδρομή φτάνουμε στην Πόρτο χέλι Αργολίδας. Από εκεί επιβιβαζόμαστε στο καράβι που θα μας μεταφέρει στο νησί των Σπετσών, με μόνο 3 ευρώ ανά άτομο ανά διαδρομή (Δεν περιλαμβάνεται στα 17€, και φυσικά είναι προαιρετικό, μιάς και το Πόρτο χέλι έχει μαγαζιά και παραλίες για όποιον θελήσει να κάτσει εκει)! Τα καραβάκια εκτελούν συνεχώς δρομολόγια μέχρι το νησί, και ο χρόνος μετάβασης είναι 15 λεπτά περίπου!
Οι Σπέτσες κατοικούνται από το 2300 π.Χ.! Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες του, το νησί αποτελεί μοναδικό ιστορικό κομμάτι του νεότερου Ελληνισμού!
Στη νεότερη ιστορία, οι Σπέτσες ήταν από τα πρώτα νησιά που σήκωσαν το λάβαρο της Επανάστασης τα χρόνια της Τουρκοκρατίας, όντας μία απ’τις βασικότερες ναυτικές δυνάμεις, πρωτοστατώντας στον πόλεμο, και χαρίζοντάς μας τεράστια ονόματα ηρώων, όπως η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα! Το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας είναι ανοιχτό προς επίσκεψιν, λειτουργώντας πια σαν μουσείο, στο οποίο μπορείτε να δείτε κειμήλια του μεγάλου Αγώνα της Επανάστασης, καθώς και προσωπικά αντικείμενα της ηρωίδας, με πλήρη ξενάγηση!
Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η ιστορική πλατεία της ΝΤΑΠΙΑΣ στο λιμάνι, παλιό πυροβολείο και τόπο συγκέντρωσης των καπεταναίων και των αρχόντων του 1821.
Από πού να αρχίσει κανείς, και πού να τελειώσει.. Από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας χτισμένη το 1793, παλιά μητρόπολη του νησιού, τη Σπηλιά του Μπεκίρη, παλιό καταφύγιο των αγωνιστών στους Αγίους Αναργύρους (πίσω μέρος του νησιού), μέχρι το Παλιό Λιμάνι με τα παραδοσιακά καρνάγια που διατηρούνται μέχρι σήμερα, όλα διαμορφώνουν μία μαγική, όμορφη, και ταυτόχρονα ιστορική εικόνα για το νησί, κάτι που το καθιστά ένα από τα πιό δημοφιλή νησιά στην Ελλάδα!
Στο νησί θα έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο μέχρι αργά το μεσημέρι (16:00-16:30), όπου θα επιστρέψουμε με τα καραβάκια στο Πόρτο χέλι, και θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την επιστροφή μας στην Αθήνα, με γεμάτες μπαταρίες για την υπόλοιπη εβδομάδα, και φυσικά μέχρι την επόμενη όμορφη απόδρασή μας!
Η τιμή περιλαμβάνει:
– Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
-ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.
– Τα εισιτήρια ΚΑΡΑΒΙΟΥ μετάβασης και επιστροφης απο τις Σπέτσες