-Ενήλικες 27€
-Παιδιά έως 5 ετών ΜΟΝΟ 15€
-Παιδιά 6 έως 12 ετών 20€
Την Κυριακή 25/8 συναντιόμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ στις 7:15 στο κέντρο της Αθήνας. Αναχωρούμε μέσω μιάς πανέμορφης διαδρομής για το Μετόχι Αργολίδας με ενδιάμεση στάση, όπου και θα επιβιβαστούμε στο καράβι για να περάσουμε στο μαγικό νησί της Ύδρας (διαδρομή περίπου 25 λεπτά).
Στο νησί θα έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο (γύρω στις 4,5 ώρες!!!) να θαμπωθούμε από τις ομορφιές του!!! Τα όμορφα πλακόστρωτα, τα ανθοστόλιστα σπίτια, τα Αρχοντικά, που μετρούν 300 χρόνια υπερήφανης ύπαρξης, όλα συντελούν στην φήμη του νησιού ώς ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για χιλιάδες ανθρώπους! Είτε θελήσετε να κάνετε μπάνιο σε μία απο τις καταγάλανες παραλίες της, είτε απλά να περιηγηθείτε στα δρομάκια και να απολαύσετε τον καφέ σας, γιατί όχι και να επισκευθείτε κάποιες από τις εκκλησίες του νησιού από τον 17ο αιώνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ΓΕΜΙΣΕΤΕ όμορφες εικόνες, και υπέροχες αναμνήσεις, που με τίποτα δεν θα θυμίζουν απλά μία μονοήμερη απόδραση στο «τσακ-μπάμ» !!!
Το απόγευμα κατά τις 17:00 επιβιβαζόμαστε στο καράβι για την επιστροφή στο Μετόχι, και απο εκεί αναχωρούμε με ενδιάμεση σύντομη στάση για Αθήνα, με άφιξη νωρίς το βραδάκι!!!
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 10€ ανά άτομο, και εξόφληση μετά την αναχώρησή μας!
*5 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!

Η τιμή περιλαμβάνει:
– Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
-ΦΠΑ
– Τα εισιτήρια ΚΑΡΑΒΙΟΥ μετάβασης και επιστροφης απο την ΥΔΡΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.