-Ενήλικες: 225€
-Παιδιά έως 4 ετών με δύο ενήλικες ΔΩΡΕΑΝ
-Παιδιά 5-12 ετών με δύο ενήλικες μόνο 170€

Τέταρτη 14/8
Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας στις 7:00 ακριβώς, για ΛΑΜΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΚΑΒΑΛΑ, ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Κατόπιν αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο μας (ΟΚΕΑΝΙΣ 3*, στο κέντρο της πόλης!). Τακτοποίηση, ξεκούραση και το απογευματάκι γνωριμία με την όμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, με ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με την πόλη, καφέ και βόλτα! Διανυκτέρευση!

Πέμπτη 15/8

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά. Η διαδρομή μας ξεκινά από τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ με μικρή επίσκεψη στο εκκλησάκι του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, για να καταλήξουμε στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, εδώ θα απολαύσουμε την βόλτα μας και τον καφέ μας! Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για το πασχαλινό γεύμα και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτα! Το απόγευμα ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Παρασκευή 16/8
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το σταθμό της ΞΑΝΘΗΣ για να πάρουμε το τρένο της γραμμής για μια ξεχωριστή διαδρομή στην ΚΟΙΛΑΔΑ του ΝΕΣΤΟΥ (το θαύμα της φύσης), ν’ απολαύσουμε περιοχές που  είναι  αδύνατον  να  επισκεφτούμε με  άλλον  τρόπο.

Φτανοντας στην δράμα θα εχουμε ελευθερο χρονο στο καταπράσινο νησάκι της με τα πολλά τρεχούμενα νερά και με τις πολλές πήγες της που αναβλύζουν μέσα από το καταπράσινο τοπίο. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την Πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

Σάββατο 17/8
Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΘΑΣΟ. Περιήγηση – γνωριμία με το νησί, με τη διαδρομή μας να ξεκινά κατά μήκος της δυτικής ακτής, για να συναντήσουμε τις Σκάλες Μαριών, Καλλιράχης και Πρίνου και να καταλήξουμε στα ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ όπου έχουμε παραμονή για φαγητό και μπάνιο και επιστροφή με το F/B το απόγευμα στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ και Επιστροφη στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

Κυριακή 18/8
Μετά το πρωινό αποχαιρετούμε τη ΚΑΒΑΛΑ για να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα υπέροχο 4ήμερο!
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 70€ ανά άτομο, και εξόφληση με την αναχώρησή μας!

Η τιμή περιλαμβάνει:
-Όλες τις μεταφορές μας με σύγχρονο, κλιματιζόμενο πούλμαν
-3 διαν/σεις ΜΕ πρωινό στο πολυτελές ξενοδοχείο OCEANIS HOTEL KAVALA.
-3 πρωινά σε μπουφέ.
-Εισητήρια Φ/Μ για Θάσο!-Έμπειρο αρχηγό του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδίου.
-ΦΠΑ
-ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.