-Ενήλικες: 17€
-Παιδιά έως 12 ετών: Μόνο 12€

Την Κυριακή 28/7 μαζευόμαστε στις 7:30 στο κέντρο της Αθήνας. Αναχωρούμε με σύντομη ενδιάμεση στάση για ΓΑΛΑΤΑ, μέσω μίας υπέροχης διαδρομής!
Από εκεί παίρνουμε τα καραβάκια που περνούν ανά 15 λεπτά για το μαγικό νησάκι του ΠΟΡΟΥ, σε μόλις 5 λεπτά! (κόστος μεταφοράς μόνο 1€ !!!).
Τα νησιά της Ελλάδας μοιάζουν με τους ανθρώπους. Το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα, κι ας μοιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά του με κάποιο άλλο του ίδιου συμπλέγματος.

Ο Πόρος, το μοναδικό «αρσενικό» νησί μας, γεναιόδωρο σε ομορφιά και γραφικές εικόνες, σου χαρίζει χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα ότι ακριβώς χρειάζεται κανείς για να ξεφύγει έστω και για κάποιες ώρες απο την καθημερινότητα! Εδώ ήρθαν ο Ρίτσος κι ο Σαχτούρης, ο Χόρτον και ο Ντάρελ. Εδώ αγκαλιάστηκε ο Χορν με τη Σανσόν και εδώ ο Βέγγος παρίστανε το γόη. Από εδώ κατέβηκε τα σκαλιά η Αλίκη τραγουδώντας το «Γαϊδαράκο» και εδώ βρέθηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν αναζήτησε γαλήνη στην ομώνυμη Βίλα που κάποτε φιλοξένησε την αφρόκρεμα της Ευρώπης και όχι μόνο. Κι αν ήρθε η ώρα να βρεις κι εσύ τη δική σου «Γαλήνη», ο Πόρος έρχεται να σ’ την προσφέρει με κάθε τρόπο: από την πρώτη εικόνα του, με το Ρολόι να σε περιμένει καρτερικά στο ψηλότερο σημείο της Χώρας (από το 1927 παρακαλώ!), μέχρι το γεφυράκι που ενώνει το ηφαιστειογενές τμήμα του, τη Σφαιρία, με την εύφορη Καλαυρεία, και από τις μικρές διάσπαρτες παραλίτσες μέχρι τις στιγμές ξεγνοιασιάς που σου προσφέρουν τα μαγαζιά στον παραλιακό δρόμο!

Έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε τις ομορφιές του, και στην τελική, έστω να πιούμε τον καφέ μας «κάπου αλλού», απ’ότι έχουμε συνηθίσει!
Αναχώρηση κατά τις 4 και μισή από Γαλατά, με γεμάτες μπαταρίες για την υπόλοιπη εβδομάδα, και φυσικά μέχρι την επόμενη όμορφη απόδρασή μας!

*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 10€ ανά άτομο, και εξόφληση μετά την αναχώρησή μας!
*5 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!

Η τιμή περιλαμβάνει:
– Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
-ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

– ότι αναφλερεται ώς προαιρετικό!